VALAŠSKÁ ZAHRADA – největší zahradnické trhy na Valašsku

Veletrhy a výstavy

Přijďte se podívat na zahradnické trhy do Rožnova pod Radhoštěm, od pátku 3.5. do neděle 5.5.2019 se zde koná již 10 ročník tradičních zahradnických trhů Valašská zahrada.

Během jednoho víkendu se na Valašsko sjedou tisíce zahrádkářů a chalupářů z celé republiky, ale i ze Slovenska.

A není divu, lákadel je opravdu mnoho!

  • bohatá nabídka květin
  • zeleninové sadby
  • okrasné dřeviny
  • skalničky
  • velký výběr bylinek
  • cibuloviny
  • ovocné stromky a keře

K zahradě také neodmyslitelně patří i zahradní technika, kterou bude prezentovat valašskomeziříčská firma Těsmat.  Sekačky, křovinořezy, motorové pily nebo třeba také motorové kolečko – Motůčko, to vše si můžete nejenom prohlédnout ale také vyzkoušet.

Pokud se zahrádkařením teprve začínáte jistě oceníte zahrádkářské poradny, které vám budou k dispozici v sobotu a neděli od 10-16 hod.

K zahradě a domovu také patří dekorace a doplňky. Vybírat můžete z velké nabídky dřevěných a proutěných výrobků od zručných řemeslníků. Kromě dekorací si můžete přivonět a také zakoupit přírodní kosmetiku a mýdla.

valašska zahrada

Na své si přijdou také naši nejmenší v připraveném dětském koutku se skákacím hradem. Nebude chybět ani klaun a malování na obličej. V sobotu i neděli ve 14 hodin se děti mohou těšit na loutkové divadlo. V sobotu je na programu Bajaja a v neděli pohádka Pták Ohnivák a lišky Ryška.

K dispozici budou samozřejmě také stánky s občerstvením, domácí uzeniny, sýry, med, víno a také domácí limonáda. Nebude chybět ani bohatá tombola. K poslechu bude hrát rožnovské duo Navalentýn.

Pokud přijedete do Rožnova autem budou pro vás připravena 3 záchytná parkoviště. První bude přímo před areálem, druhé naproti v Autokempingu Rožnov a třetí bude u Valašského muzea v přírodě.

Přijďte si užít jarní atmosféru rozkvetlé zahrady v Rožnově!

Otevírací doba:
Pátek, sobota, neděle – 8-17 hod.

Vstupné:
Dospělí: 50,-Kč
Důchodci, studenti 30,-Kč
Děti do 6 let,doprovod ZT – Zdarma

Více informací najdete na stránkách zahradních trhů.

 

Podívejte se také na další výstavy květin.

 

Zdroj obrázků: www.pixabay.com

 

 

 

 

 

 

Veletrhy a výstavy
Stavotech Olomouc – jaro 2024

Významný veletrh na Moravě – to je STAVOTECH Olomouc. KDY Veletrh můžete navštívit od čtvrtku 4.dubna do soboty 6. dubna 2024 od 9 – 18 hodin (v sobotu do 17 hodin) KDE Výstaviště Flora Olomouc, veletrh se bude konat v pavilonu A a na přilehlých venkovních plochách. Bohatá nabídka firem …

Veletrhy a výstavy
Veletrh Stavba-teplo-energie 2024 v Uherském Hradišti

Výstavu  Stavba – teplo – energie můžete navštívit v termín 9.3. – 10.3.2023 v Městské sportovní hale v Uherském Hradišti. Co konkrétně vás na výstavě čeká? Najdete zde řešení úspor nákladů na vytápění budov. Vybírat můžete z nabídky topných systémů a topných folií, solárních kolektorů na ohřev vody i solárních …

Veletrhy a výstavy
Veletrh nábytku a interiérového designu – Mobitex 2024

Přijďte na veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX, který se uskuteční na brněnském výstavišti. KDY: 29.2.– 3.3. 2024 (čtvrtek – sobota 9-18 hod., neděle 9-17 hod.) KDE: Výstaviště Brno, v pavilonu G2 Co vás na veletrhu čeká? Návštěvníci se mohou těšit na nejnovější trendy ve vybavení domácností Sedací soupravy od H-interier, Bytcentrum nebo např. …