Veletrh úspory energií a architektury, to je Stavotech Olomouc

stavotech Olomouc
Bydlení

Největší podzimní veletrh na Moravě – to je STAVOTECH Olomouc.

KDY
Veletrh můžete navštívit od čtvrtku 7. do soboty 9. listopadu 2019 od 9 – 18 hodin (v sobotu do 17 hodin)

KDE
Výstaviště Flora Olomouc, veletrh se bude konat v pavilonu A a na přilehlých venkovních plochách.

Bohatá nabídka firem doplněná o řadu doprovodných výstav, konferencí, seminářů a prezentací dělají z akce atraktivní prostor pro načerpání nových informací, myšlenek, nápadů i inspirace.

Na veletrhu STAVOTECH se vám představí více než 150 vystavovatelů s širokou nabídkou výrobků a služeb snad ze všech odvětví stavebního oboru.  Podzimní etapa se již tradičně vyznačuje největším zastoupením v oblasti topení a úspor energie – zejména nabídkou různých druhů kotlů, kamen a jiných forem topení. Velké zastoupení má také moderní dřevěné stavění a firmy s nabídkou dřevostaveb.

Součástí veletrhu jsou další specializované výstavní a konferenční akce:

  • EKOENERGA zaměřena na úspory energie a využití obnovitelných zdrojů energie.
  • Téma dřevěného stavění je obsahem doprovodné výstavy i konference MORAVSKÁ DŘEVOSTAVBA.
  • Multižánrová akce zaměřená na architekturu, stavebnictví a design ArchDesign Morava. Součástí budou opět přednášky, exkurze a panelové architektonické a designové výstavy. Shlédnout můžete to nejhezčí a nejhodnotnější, co bylo v posledním roce postaveno jak v celé republice, tak v našem kraji.

Poradenská centra a doprovodné přednášky budou probíhat po všechny tři dny.

Můžete si nechat poradit od odborníků např. jaký dům postavit, jak na rekonstrukci vašeho stávajícího bydlení, jak ušetřit a jakým chybám se při stavbě nebo rekonstrukci vyhnout.

Podzimní veletrh STAVOTECH Moderní dům je skvělá příležitost pro konzultaci s odborníky i bohatým zdrojem hodnotných informací a inspirace. Své si tady najdou odborníci i široká veřejnost.

 

Zdroj obrázků: www.omnis.cz

Veletrhy a výstavy
Stavotech Olomouc – jaro 2024

Významný veletrh na Moravě – to je STAVOTECH Olomouc. KDY Veletrh můžete navštívit od čtvrtku 4.dubna do soboty 6. dubna 2024 od 9 – 18 hodin (v sobotu do 17 hodin) KDE Výstaviště Flora Olomouc, veletrh se bude konat v pavilonu A a na přilehlých venkovních plochách. Bohatá nabídka firem …

Veletrhy a výstavy
Veletrh Stavba-teplo-energie 2024 v Uherském Hradišti

Výstavu  Stavba – teplo – energie můžete navštívit v termín 9.3. – 10.3.2023 v Městské sportovní hale v Uherském Hradišti. Co konkrétně vás na výstavě čeká? Najdete zde řešení úspor nákladů na vytápění budov. Vybírat můžete z nabídky topných systémů a topných folií, solárních kolektorů na ohřev vody i solárních …

Veletrhy a výstavy
Veletrh nábytku a interiérového designu – Mobitex 2024

Přijďte na veletrh nábytku a interiérového designu MOBITEX, který se uskuteční na brněnském výstavišti. KDY: 29.2.– 3.3. 2024 (čtvrtek – sobota 9-18 hod., neděle 9-17 hod.) KDE: Výstaviště Brno, v pavilonu G2 Co vás na veletrhu čeká? Návštěvníci se mohou těšit na nejnovější trendy ve vybavení domácností Sedací soupravy od H-interier, Bytcentrum nebo např. …